diumenge, 5 de juny del 2016

Magdalenes tradicionals Catalanes




La recepta que us explicare avui, són unes postres boniiisimess que són unes magdalenes tradicionals catalanes. En aquest cas us diré les mesures per fer magdalenes per a 12 persones.

Què he de comprar?
  • 420g de farina
  • 350g de sucre
  • 5 ous
  • 380ml d’oli d’oliva
  • 120ml de llet
  • 15g de llevat químic
  • una mica de canyella
  • una mica de sal
  • i pell de llimona rallada
Com ho fem?

1. Passem pel sedas la farina , la canyella , el llevat , i la sal.
2. Barregem els ous i el sucre fins que estiguin esponjosos .A continuació barregem amb una cullera la farina i la pell rallada de llimona , i ho afegim a la massa anterior a poc a poc.
3. Ho posem tot a una manega pastissera o (farciu els motllos amb dos culleres) i farcir els motlles amb ella.Ho posem al forn calent durant 25 minuts a 180 graus. (Abans de posar-ho al forn hi podeu posar sucre a sobre).


Espero que us agradi!
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada